Een foodtruck beginnen...


Droom jij ervan om een foodtruck te beginnen? Of ben je al op weg maar wil je graag even feedback van collega´s met ervaring in het vak. Of wil je alleen een foodtruck gebruiken om je product te promoten.


Een foodtruck beginnen is makkelijker dan je denkt!

En wij helpen je graag op weg!


Maar je moet natuurlijk wel op een aantal dingen letten als je met je eigen foodtruck wilt beginnen. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de horeca en rijden sinds 7 jaar met onze foodtruck door Nederland. We hebben op ´kleine´ foodtruckfestivals gestaan, op de grote toffe muziekfestivals mogen staan en de coronacrisis overleefd doormiddel van andere concepten en standplaatsen. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken en adviseren jou graag!


Wij helpen je graag opweg door advies te geven op maat. Waar heb je hulp bij nodig, en hoe lang wil je onze hulp gebruiken, dat is helemaal aan jou.


- marketing/communicatie

- gerechten samenstellen

- foodtruck inrichting

- logo ontwerp/website

- presentatie

- festivals


Even bellen? Laat je telefoonnummer achter onderaan het contactformulier en we bellen je terug.

Rootzz of Nature | JACKFOOD


Onlangs hebben wij onze succesvolle samenwerking met het bedrijf Rootzz of Nature afgerond. Samen hebben we voor het afgelopen foodtruckseizoen van 2023 de foodtruckstrategie bedacht en uitgevoerd, waarmee we het product jackfruit beter op de kaart hebben gezet. We hebben gerechten bedacht en deze kunnen laten proeven op verschillende festivals waaronder Milkshake, Awakenings en de Nijmeegse 4-daagse.


Funk-food


En zo zijn we zelf ooit begonnen in 2018.

Met onze Peugeot J7 uit 1978. Onze eerste keer stonden we op het foodtruckfestival Rrrollend in Venray. Een fantastisch weekend waarin we veel geleerd hebben. Waar we kennis maakte met de mooie foodtruck wereld.

De Peugeot hebben wij omgeruild voor onze mooie vintage paardentrailer.