unieke catering op locatie

 
 

Tijd voor een feestje?

Wat kan Funk-food voor jou bedrijf betekenen.. wij verzorgen een heerlijk BBQ buffet of serveren verschillende gerechten vanuit onze vintage foodtrailer. Ook hebben wij horeca benodigdheden in de verhuur om het feest nog completer te maken.


BBQ buffet:

Een BBQ buffet (live cooking) bieden wij aan vanaf 35 personen. Er zijn 3 verschillende menu's. De gerechten worden aangepast aan het seizoen. Uiteraard kunnen wij producten vervangen voor vega of vegan of halal.

Een BBQ buffet bieden wij aan vanaf 35,- p.p. excl. btw.  met een minimum van 35 personen.

Bij het buffet bereiden wij 3 verschillende stukken mooi vlees, heerlijke salades en zuurdesembrood met dips. Deze is uit te breiden met een plank gerookte zalm of een borrelplank.


Losse gerechten:

Wij serveren ook verschillende gerechten vanuit de foodtrailer. Dit is geschikt voor grote groepen. De gerechten bieden wij aan vanaf 100 stuks. Bij een keuze van verschillende gerechten is er een minimum van 50 stuks per soort.

Er is een keuze uit de volgende gerechten: 

  • Brioche broodje pulled pork
  • Sushi bowl (zalm of oesterzwam)
  • kip saté 
  • Gerookte zalm (Oosterse wijze)
  • Hamburger
  • Calamaris

Eigen suggestie? Laat het ons weten bij uw aanvraag.

De gerechten zijn vanaf 7,50 p.p. excl. btw.


Wist je dat je als werkgever gebruik kunt maken van de werkkostenregeling (WKR)? Deze regeling vervangt alle verschillende regels en wetten rondom de vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers. Ook bedrijfsfeesten worden onder deze regeling gerekend en dat betekent: voordeel!

 

 
E-mailen
Bellen